Логотип журнала "Провизор"








VII Національний з'їзд фармацевтів України

VII Національний з′їзд фармацевтів України

Шановні колеги!

Як Ви вже знаєте, 15–17 вересня 2010 року за ініціативи Міністерства охорони здоров′я України відбудеться VII Національний з′їзд фармацевтів України (посвідчення УІНТЕІ № 339 від 30.06.2009). За часів незалежної України вже втретє Національний фармацевтичний університет бере на себе організацію спільного свята фармацевтів.

З’їзд, що відбудеться, має на своїй меті підвести основні підсумки діяльності нашої галузі та окреслити перспективи її розвитку в найближчий час. Традиційно до з’їзду науковцями та представниками галузі будуть підготовлені ексклюзивні професійні видання, що на наше сподівання прикрасять Ваші книжкові полиці. Зокрема, на з′їзді будуть презентовані такі видання, як «Фармацевтична енциклопедія України» — 2-ге видання, альбом-довідник «Золоті сторінки фармації України», довідник «Основи клінічної медицини — симптоми та синдроми», унікальне видання «Допоміжні речовини у фармації» та інші.

З’їзди ставлять на меті не тільки свято зустрічі колег та друзів, але й вирішення глобальних питань. Нашими з вами загальними зусиллями нам вдалось на минулих з’їздах вирішити питання про запровадження професійного свята «День фармацевтичного працівника» та встановлення звання «Заслужений працівник фармації».

Ми вже звикли, що в нашій фармацевтичній родині всі свята і негаразди ми ділимо на всіх, допомагаючи один одному, і найважливішим завжди є не розмір допомоги, а щире бажання та увага. Нам би хотілось, крім тих заходів, які ми запланували під час з’їзду, подарувати делегатам та гостям нові ексклюзивні фахові видання, зробити приємні сюрпризи, запросити видатних науковців, представників фармацевтичних асоціацій інших країн, продемонструвати високий рівень нашої галузі. Для цього нам необхідні чималі кошти. А зважаючи на ціни, що зростають щодня, світову економічну кризу, ми сьогодні вже виходимо за рамки того бюджету, що склали напередодні з’їзду.

Сподіваємось, що працівники фармацевтичних закладів внесуть свою лепту у підготовку до VIІ Національного з’їзду фармацевтів України. Ми розуміємо, що кожна організація має свої фінансові можливості, тому будемо вдячні всім, незалежно від суми наданої допомоги. Кожного буде занесено до почесної книги спонсорів з’їзду. Ми обов’язково надамо звіт про кожну витрачену нами копійку.

Для надання благодійної допомоги просимо відправляти кошти на р / р № 26001257500011 у Публічне АТ «АКБ «Базис», МФО 351760, код 33481466. Отримувач: Громадська організація «Харківська обласна асоціація фармацевтичних працівників». Призначення платежу: Благодійна допомога на проведення VIІ Національного з’їзду фармацевтів України. ПДВ не передбачений.

Можливе перерахування коштів за окремі вироби або видання до з’їзду за попереднім узгодженням з Оргкомітетом.

Від імені Оргкомітету з повагою
Ректор НФаУ В. П. Черних

http://www.provisor.com.ua






© Провизор 1998–2022



Грипп у беременных и кормящих женщин
Актуально о профилактике, тактике и лечении

Грипп. Прививка от гриппа
Нужна ли вакцинация?
















Крем от морщин
Возможен ли эффект?
Лечение миомы матки
Как отличить ангину от фарингита






Журнал СТОМАТОЛОГ



џндекс.Њетрика