Логотип журнала "Провизор"








Україна та ФРН об'єднають зусилля у протидії ВІЛ / СНІДУ


Україна та ФРН об’єднають зусилля у протидії ВІЛ / СНІДУ


У рамках візиту представників Федерального міністерства охорони здоров’я ФРН відбулася зустріч керівника Департаменту захисту від інфекційних захворювань Франца-Йозефа Біндерта та начальника відділу боротьби зі СНІД Інес Переа з заступником міністра охорони здоров’я України Валерієм Бідним та групою високопосадовців МОЗ України, що курують питання профілактики та боротьби з ВІЛ / СНІД. 

За словами Валерія Бідного, програмою уряду на найближчі 5 років передбачено фінансову підтримку на виконання програми по боротьбі з ВІЛ / СНІД — близько 4,5 млрд грн. Кошти будуть витрачені на закупівлю обладнання, забезпечення доступності діагностування, якісне лікування. Особливе занепокоєння викликає недостатня профілактика ВІЛ / СНІД. 

Франц-Йозеф Біндерт у свою чергу повідомив, що Німеччина зіткнулась з проблемою ВІЛ / СНІД більше 20 років тому та має досвід боротьби з інфекцією. «В Німеччині ця проблема відносно врегульована, тому ми хотіли б поділитись досвідом з українськими колегами», — відзначив пан Біндерт, додавши, що в глобальному розумінні ця хвороба не має кордонів і її перемогти можна лише спільними зусиллями.

http://www.health.unian.net

http://www.provisor.com.ua






© Провизор 1998–2022



Грипп у беременных и кормящих женщин
Актуально о профилактике, тактике и лечении

Грипп. Прививка от гриппа
Нужна ли вакцинация?
















Крем от морщин
Возможен ли эффект?
Лечение миомы матки
Как отличить ангину от фарингита






Журнал СТОМАТОЛОГ



џндекс.Њетрика