Логотип журнала "Провизор"








Кабінет Міністрів України вніс "Трамадол" до переліку наркотичних засобів


Кабінет Міністрів України вніс «Трамадол» до переліку наркотичних засобів

Кабінет Міністрів України вніс «Трамадол» до переліку наркотичних засобів. Відповідна постанова була ухвалена на останньому засіданні Уряду.

Як повідомили в Управлінні у зв’язках із ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів, згідно з рішенням Уряду, «Трамадол» включений до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого постановою Кабінету міністрів від 6 травня 2000 року № 770.

Окрім того, Уряд визнав нечинною постанову від 22 лютого 2008 року № 89 «Про затвердження обсягу квот на 2008 рік, у межах яких здійснюється виробництво лікарського засобу «Трамадол» незалежно від його назви і форми випуску».

http://www.dslz.gov.ua

До уваги усіх суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері обігу лікарського засобу «Трамадол»

У зв’язку з прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 04.06.2008 р. № 518 «Деякі питання обігу наркотичних засобів і психотропних речовин» усім суб’єктам господарювання, які провадять діяльність, пов’язану з обігом лікарського засобу «Трамадол»: зупинити діяльність з його обігу, провести інвентаризацію залишків вищезгаданого лікарського засобу, забезпечити належну його схоронність та вжити заходів, визначених Законом України «Про обіг в Україні наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів».

Інформацію про інвентаризацію залишків надіслати до Державної служби лікарських засобів і виробів медичного призначення:

03115, м. Київ, пр-т Перемоги, 120, тел. (044) 424- 12- 30, 424- 00- 19. Для отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з розроблення, виробництва, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізації (відпуску), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів звертатися до відповідного органу ліцензування — Комітету з контролю за наркотиками:

01033, м. Київ, вул. Саксаганського, 66-Б, тел. (044) 284- 34- 86, 289-76-00.

http://www.provisor.com.ua






© Провизор 1998–2022



Грипп у беременных и кормящих женщин
Актуально о профилактике, тактике и лечении

Грипп. Прививка от гриппа
Нужна ли вакцинация?
















Крем от морщин
Возможен ли эффект?
Лечение миомы матки
Как отличить ангину от фарингита






Журнал СТОМАТОЛОГ



џндекс.Њетрика