Логотип журнала "Провизор"








7- й Національний з'їзд фармацевтів України 15-17 вересня 2010 року, м. Харків Національний фармацевтичний університет (реєстраційне посвідчення № 39 від 30 червня 2009 року)

7- й Національний з’їзд фармацевтів України
15–17 вересня 2010 року, м. Харків
Національний фармацевтичний університет
(реєстраційне посвідчення № 39 від 30 червня 2009 року)

Шановні колеги!

Маємо нагоду повідомити Вам, що 15–17 вересня 2010 року на базі Національного фармацевтичного університету відбудеться черговий 7-й Національний з’їзд фармацевтів України. Національному фармацевтичному університету, який ніколи не залишався осторонь проблем фармацевтичної галузі, проведення такого масштабного заходу делеговано Міністерством охорони здоров’я України, і ми з великою відповідальністю ставимося до підготовки з’їзду.

Уже сьогодні створено робочий оргкомітет з’їзду з представників університету, розпочато роботу щодо розробки алгоритму проведення з’їзду, символіки та логотипу. Ми відкриті для співпраці і впевнені, для того щоб робота була плідною, необхідно докласти великих зусиль нам усім. Проведення такого масштабного заходу складається з багатьох організаційних моментів, що вимагають праці колективу фахівців.

Вчені університету працюють над новими виданнями, ведеться робота щодо запрошення гостей із-за кордону, опрацьовується програма пленарних засідань. Запрошуємо Вас, шановні колеги, приєднатися до цієї роботи.

Шановні керівники установ та підприємств галузі, просимо Вас залучити до співпраці з організаційним комітетом найбільш активних та небайдужих представників Ваших колективів. Ми чекаємо на ваші пропозиції щодо інформаційних видань, що прикрасили б вашу книжкову полицю та стали корисними в щоденній роботі. Ми просимо Вас окреслити ті питання, які варто обговорити під час проведення з’їзду.

Ми звертаємось до всієї 350 -тисячної армії працівників фармацевтичної галузі. Незалежно від того, де Ви працюєте — в аптеці чи на оптовій фармацевтичній фірмі, на промисловому підприємстві чи в лабораторії з аналізу якості лікарських засобів, у дистриб’юторській компанії, у вищому навчальному закладі чи науково-дослідному інституті, у держлікінспекції чи представництві фармацевтичної компанії, або у видавництві, ми впевнені, що Вам небайдужа доля нашої галузі. І ця доля — у наших руках.

Час спливає дуже швидко, і залишилося всього півроку до початку роботи 7-го Національного з’їзду фармації. Хочеться, щоб цей форум запам’ятався фахівцям галузі не тільки своєю дружньою атмосферою, але й окреслив напрямки розвитку фармації на найближчий період, надав галузі нові, так необхідні сьогодні нормативні документи, що дозволяють ефективно працювати в умовах сьогодення і створять передумови для визнання України фармацевтичною державою.

Ми пам’ятаємо визначні події, що відбулись під час проведення попередніх — 5 -го та 6 -го з’їздів фармацевтів України — запровадження нашого професійного свята — Дня фармацевтичного працівника та урядової нагороди — звання «Заслужений працівник фармації України». Давайте разом докладемо всіх можливих зусиль, щоб і 7-й Національний з’їзд залишив яскравий слід у наших серцях та добру згадку для наших нащадків.

Запрошуємо Вас, шановні колеги, до активного спілкування напередодні нашого фармацевтичногофоруму. Впевнені, що загальними зусиллями ми допоможемо нашій галузі крокувати вперед, мати оновлену нормативу базу, цивілізований фармацевтичний ринок, високопрофесійну команду виробників, науковців, освітян.

З повагою,
Валентин Черних, ректор Національного фармацевтичного університету, Президент Харківської обласної асоціації фармацевтичних працівників

З приводу організації та проведення з’їзду звертайтеся в оргкомітет:
Харків, Національний фармацевтичний університет, вул. Пушкінська, 53.

Відповідальний секретар організаційного комітету — Котвіцька Алла Анатоліївна, проректор з навчально-педагогічної роботи,
тел.: (057) 758-82-01
e-mail: [email protected]

е-mail з’їзду: [email protected]
тел. організаційного комітету (057) 758-82-02

http://www.provisor.com.ua






© Провизор 1998–2022



Грипп у беременных и кормящих женщин
Актуально о профилактике, тактике и лечении

Грипп. Прививка от гриппа
Нужна ли вакцинация?
















Крем от морщин
Возможен ли эффект?
Лечение миомы матки
Как отличить ангину от фарингита






Журнал СТОМАТОЛОГ



џндекс.Њетрика