Логотип журнала "Провизор"








Прес — реліз


Прес — реліз

16 червня 2009 року відбулася прес-конференція за участю заступника Міністра охорони здоров’я України В. В. Лазоришинця та представників Оргкомітету Національної Медичної Премії з нагоди презентації першого в Україні загальнонаціонального спеціалізованого Рейтингу найкращих медичних працівників «ТОП–100 в медицині».

«Національна Медична Пре-мія» — єдиний всеукраїнський незалежний експертний конкурс працівників медичної галузі. Проект сприятиме підвищенню авторитета професії лікаря у суспільстві, популяризації засад медичної етики і моралі.

Вперше інформація про проект з’явилася у ЗМІ у червні 2008 року після прес-конференції ініціатора проекту «Першого Медичного Рекламного Агентства «МАРСМЕДІА» з приводу запровадження щорічного професійного конкурсу під назвою «Національна Медична Премія Асклепій». З цього часу розпочалась постійна робота зі збору, систематизації та обробки інформації, отриманої у результаті анкетувань, для визначення кращих фахівців медичної галузі.

Восени 2008 року за підсумками переговорів з Міністерством Охорони Здоров’я Виконавчою Дирекцією Премії було ухвалено рішення про розширення переліку номінацій і залучення до голосування якомога більшої кількості медичних працівників.

Наприкінці 2008 р. і на початку 2009 р. Виконавчою Дирекцією Премії велась активна робота по реструктуризації системи голосування, яка, незважаючи на всю суб’єктивність людського фактору, притаманного будь-якому виборчому процесу, дозволить знайти і відокремити людей, які, незважаючи на складнощі і кризовий для країни період, продовжують кожного дня рятувати життя, піклуватися про здоров’я полегшують біль, позбавляють страждань, давати надії на зцілення.

В квітні 2009 року переговори з Міністерством Охорони Здоров’я, про підтримку оновленого проекту, успішно завершилися, оскільки рейтингова, процедурна та система первинного збору інформації, а також методика інформування фахівців галузі, відповідали найвищим стандартам проведення професійних, галузевих конкурсів.

Поширився перелік номінацій, для голосування лікарів-фахівців. Номінанти зможуть потрапити до Рейтингу у категоріях: «Сімейний лікар», «Медицина невідкладних станів» та «Адміністратор закладу» та інших. Додатково, для пацієнтів, було створено номінацію «Народний лікар».

Також, було ухвалено рішення щодо зміни назви проекту, який здобув назву «Національна Медична Премія».

«Національна Медична Премія» — довгоочікуваний представниками галузі і суспільства в цілому проект, який на сьогоднішній день, окрім Міністерства Охорони Здоров’я, підтримали як співорганізатори, «Всеукраїнська Асоціація Головних Лікарів», «Федерація громадських медичних об’єднань», «Державний фармакологічний центр» і Національний Музей Медицини України.

Восени 2009 року відбудеться урочисте оголошення номінантів професійного фахового рейтингу «ТОП–100 в медицині». Відтепер, щорічно про життєвий шлях кращих з тих, хто знайшов своє покликання у медицині дізнаватиметься вся Україна.

Особливістю проекту «Національна Медична Премія» є пошук людей, чиї імена хоч і не відомі широкому загалу фахівців та пацієнтів, але, завдячуючи своїй відданості професії, чуйності, професіоналізму вони заслуговують на те, щоб здобути славу та пошану у суспільстві.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному сайті
Національної Медичної Премії
http://www.nmp.org.ua

Довідка:
Національна Медична Премія створена у 2008 році з метою підвищення авторитету лікаря в українському суспільстві, поваги до цієї професіїРейтинг «ТОП–100 в медицині» є щорічним визначенням кращих фахівців галузі охорони здоров’я з 2009 року Перше Медичне Рекламне Агентство «МАРСМЕДІА» створено у 2001 році з метою забезпечення етичної та професійної роботи в галузі медичної реклами та маркетингу. З 2008 є організатором Національної Медичної Премії Міністерство охорони здоров’я України є органом виконавчої влади, який забезпечує реалізацію державної політики у сфері охорони здоров’я, санітарного та епідемічного благополуччя населення, створення, виробництва, контролю якості та реалізації лікарських засобів і виробів медичного призначення.

http://www.provisor.com.ua






© Провизор 1998–2022



Грипп у беременных и кормящих женщин
Актуально о профилактике, тактике и лечении

Грипп. Прививка от гриппа
Нужна ли вакцинация?
















Крем от морщин
Возможен ли эффект?
Лечение миомы матки
Как отличить ангину от фарингита






Журнал СТОМАТОЛОГ



џндекс.Њетрика