МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

Про утворення навчально-науково-лікувального комплексу — стоматологічної поліклініки Української медичної стоматологічної академії

НАКАЗ
від 9 грудня 2004 р. № 609 м. Київ

З метою підвищення якості професійної підготовки спеціалістів в Українській медичній стоматологічній академії та реалізації автономного і самоврядного права вищого навчального закладу на утворення навчально-науково-виробничого комплексу відповідно до статті 30 Закону України «Про вищу освіту» наказую:

1. Ректору Української медичної стоматологічної академії Ждану В. М.:

1.1. Утворити в структурі Української медичної стоматологічної академії навчально-науково-лікувальний комплекс — стоматологічну поліклініку Української медичної стоматологічної академії (далі — Стоматологічна поліклініка) до 01.01.2005 р.

1.2. Визначити основними завданнями Стоматологічної поліклініки практичну підготовку та перепідготовку медичних кадрів, проведення наукових досліджень, розробку та апробацію нових медичних технологій, надання спеціалізованої амбулаторно-поліклінічної допомоги.

1.3. Розробити та затвердити за погодженням з Департаментом організації медичної допомоги населенню та Управлінням освіти і науки Положення про Стоматологічну поліклініку.

1.4. Подати до 15.12.2004 на затвердження до МОЗ України штатний розпис та кошторис по спеціальному фонду Стоматологічної поліклініки.

2. Директору Департаменту економіки і фінансів Карамушці Л. І. передбачити кошти по спеціальному фонду згідно з поданими розрахунками для Стоматологічної поліклініки на 2005 рік.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Пєрєдєрія В. Г.

 

Міністр
А. В. Підаєв